Favorite

Transfer aeroport

TRAX Auto propune clientilor si un serviciu rapid si deloc costisitor de transfer de la aeroport. Indiferent de locatia pe care o alegeti, va oferim autoturisme pentru patru pasageri sau chiar si microbuze. Acest serviciu se poate presta catre orice locatie aleasa din Romania sau chiar si din strainatate. Serviciul TRAX RENT A CAR de Transfer Aeroport este garantat o varianta optima si sigura in cazul in care doriti sa ajungeti rapid la o destinatie.

Destinatii Auto 4 persoane Microbuz
Aeroport – Gara de Nord 25 euro 45 euro
Aeroport – Piata Universitatii 25 euro 45 euro
Transfer Intercity +0,50 €/km +0,80 €/km

 

La cerere puteti sa solicitati o alta adresa de destinatie in Bucuresti, fara costuri suplimentare.Transfer inter city

Pentru auto 4 persoane- 0,50 euro/km(distanta de calculeaza dus intors)
Pentru microbuz 8+1- 0,80 euro/km (distanta de calculeaza dus intors)

Pentru transferuri de la aeroport cu un anumit tip de masina pretul poate sa varieze.Pentru oferta completati formularul.Pentru a rezerva un transfer sau pentru a simula o ruta de destinatie, va rugam apasati butonul REZERVA din dreapta paginii.In cazul in care doriti sa confirmati un transfer de la aeroport, apasati rezerva dupa ce ati completat toate detaliile din formularul de rezervare. Un email cu un fisier .pdf ce va contine toate detaliile rezervarii dumneavoastra va va fi trimis pe email. este necesar sa raspundeti la emailul primit pentru a va confirma rezervarea. Pretul este cel final, cu toate taxele incluse. Taxe ca parcare aeroport, taxe de drum etc, sunt suportate de catre noi.

Procedura:

Soferul nostru va va astepta la aeroport Otopeni sosiri cu o placuta cu numele dumneavoastra.Plata se face la sosirea pe aeroport, urmand sa fiti transferat/a in siguranta spre destinatia aleasa de dumneavoastra.

Sună-ne
Locație