Favorite

Blog

Aglomeratia afecteaza starea ta de sprit! Cum o combati?

rent a car otopeni

Se spune ca un oras aglomerat este unul eficient, a carui economie se afla la cote inalte. Mai pe scurt, se asociaza aglomeratia cu munca si cu faptul ca asa ar trebui sa arate un oras dezvoltat. Intreaba-ti sanatatea ce parere are – va spune cu totul altceva.

Supraaglomeratia este un factor extern ce iti afecteaza vizibil sanatatea, dar si starea de spirit. In primul rand, intr-un asemenea oras te vei simti sufocat de prea multi oameni si mai ales de prea multe masini. Despre Bucuresti stii si tu ca este unul dintre cele mai agomerate orase din Romania, mai ales la orele de varf ale zilei.

Lucrurile prin care se caracterizeaza un oras supraaglomerat

In aceasta categorie intra fara prea multe discutii traficul. Prea multe masini vor emana o multime de gaze pe teva de esapament, astfel ca poluarea intrece limitele admise. Totodata, atmosfera va fi mai incinsa din cauza motoarelor turate ale masinilor.

Un oras agomerat este si cel in care mijlocele de transport in comun, precum autobuzele, metrourile, troleurile, sunt de cele mai multe ori pline de calatori. Probabil si tu te-ai aflat o data in viata in situatia urmatoare – a ajuns autobuzul, de exemplu, dar toate locurile erau ocupate asa ca a trebuit sa stai in picioare pana la destinatie sau chiar sa nu ai loc nici asa.

Aerul greu, intepator este si el un factor ce defineste un oras aglomerat. De multe ori acesta taie cheful de plimbari, de stat la terasa. In cele mai multe dintre situatii, oamenii evita zonele supraaglomerate ale unui oras tocmai din aceasta cauza.

Protejeaza-te! Sanatatea ta are de suferit!

Ca urmare a aglomeratiei apare si stresul, mai ales cand intarzii la locul de munca. Un prim pas pentru o sanatate de fier ar fi sa eviti strazile si bulevardele aglomerate ori de cate ori e posibil – alege alta ruta, de exemplu.

Sa nu mai spunem ca daca esti chiar tu cu masina, nervii tai vor fi intinsi la maxim in traficul din Bucuresti. Din aceste circumstante au aparut pe piata serviciile rent-a-car. Aici ne referim la cele cu sofer personal. Sunt ideale pentru ca tu sa te protejezi intr-o mare masura de factorii daunatori cu care aglomeratia vine la pachet.

Trecerea de la avion la un mijloc de transport in comun

Daca nu esti in Bucuresti si esti doar in vizita, atunci cand aterizezi la aeroport nu porni la drum spre destinatie cu un mijloc de transport in comun.

Trecerea de la avion, locul unde totul este ordonat si nu este supraaglomerat, la un mijloc de transport in comun va fi una cu un mare impact asupra sanatatii tale.

Cel mai bine apelezi la servicii rent-a-car Otopeni pe care noi ti le punem la dispozitie cu drag. Unul dintre soferii nostri te va astepta la Otopeni sosiri cu o placuta in mana pe care este scris numele tau. Plata o faci atunci cand va intalniti, apoi vei fi transportat in siguranta catre destinatie.

Ca o scurta incheiere, solutia optima de evitare a aglomeratiei sunt serviciile rent-a-car. Soferul se ocupa de tot in timp ce tu te poti relaxa si face orice iti doresti – fara a intra in contact direct cu acest factor daunator. Pe asteptam pe pagina noastra pentru si mai multe detalii.

Anterior

Top 5 greseli pe care sa le eviti atunci cand inchiriezi o masina

Următoarea

Inchiriere auto pentru evenimente

Lasă un Răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună-ne
Locație