Favorite

Blog

5 motive pentru care este convenabil sa inchiriati masini disponibile din aeroport

Dupa cum bine stiti, punem la dispozitia celor interesati masini inchiriate, ce pot fi disponibile spre a fi preluate direct din aeroport. Acest tip de serviciu vine sa complexe gama de avantaje pe care le are cel care inchiriaza, in conditiile in care presupune si mai mult confort din simplul fapt ca masina va fi pregatita de drum direct din aeroport.

In acelasi stil cu care am obisnuit publicul nostru, flota de masini Trax Rent a car  de inchiriat din aeroport Otopeni este una vasta, modele de masini de la cele compacte la cele de lux. Pastram si aceleasi conditii de colaborare, cu posibilitate de a       cere si dotari extra. Important de precizat este ca indiferent de preferinte, putem face fata solicitarilor dintre cele mai exigente.

De ce inchirierea din aeroport va avantajeaza

Este evident ca in primul rand tine de confort si comoditate. Iata insa si alte motive pentru care clientii nostri apreciaza acest tip de serviciu:

  • Plecati imediat, fara sa pierdeti timp

Practic este o continuitate in planul pe care il aveti, inca din momentul in care aterizati.

  • Nu mai depindeti de extra ajutor sau curse platite spre aeroport

Spre deosebire de clasica inchiriere, cand veti preda masina la sediul firmei sau intr-un punct stabilit, in acest caz nu mai trebuie sa platiti extra o cursa din oras spre aeroport.

  • Va puteti face o aparitie demna de statutul dumneavoastra

Se aplica mai ales in cazul celor care sunt in deplasare in interes de serviciu, care ajung in capitala pentru ca business-ul impune, participa la evenimente etc.

  • Siguranta si confort

Alegeti masina dorita, cu dotarile dorite. In plus, puteti sa ne solicitati si un sofer personal, daca veti considera ca aveti nevoie de odihna dupa  un zbor.

  • Serviciu ce nu va lasa in asteptare

Cel mai eficient este sa apelati la rezervarea facuta online, mai ales pentru a va asigura ca masina va fi disponibila cand va doriti. De asemenea, intreaga procedura poate fi facuta online, ceea ce va scuteste de timp de asteptare, semnari de contracte etc. la fata locului.

Serviciul de transfer catre aeroport

Un alt tip de serviciu este de transfer aeroport. In acest caz vorbim despre o cursa platita extra, care va ajuta sa ajungeti la timp la aeroport. De data aceasta poate fi vorba de o alegere inopinata de a calatori cu avionul, motiv pentru care nu atii ales dde la inceput inchirierea unei masini din aeroport. Poate fi destul de obositor sa conduceti, mai ales dupa ce ati bifat si cateva intalniri de afaceri. Iata de ce transferul spre aeroport este un serviciu de care puteti beneficia, cu toate avantajele ce recurg din asta. 

Aparte de transferul la aeroport, la fel de bine puteti opta pentru un sofer personal. Acesta va prelua misiunea d ea conduce, va fi profesionist, asigurandu-va ca ajungeti la destinatia dorita in siguranta si in timp util. Acest tip de serviciu se plateste extra, taxat conform perioadei de timp dorita.

Amintim si de faptul ca cei care devin clientii nostri fideli, companiile de asemenea, pot avea parte de reduceri, de contracte negociate in termeni avantajosi. Suntem asadar un sprijin real pentru cei care au nevoie de mijloc de transport, dar nu cel in comun.

Trax Auto va pune la dispozitie masini economice sau dimpotriva cele luxoase, pentru ca nevoia pe care o intampinati la un moment dat sa fie rezolvata corespunzator. Serviciile noastre sunt profi si va scutesc de griji si de plata inutila a unor servicii  de transport. Mai multe detalii regasiti in cadrul paginii noastre.

Anterior

Calatoria de la aeroport la destinatia dorita – o problema rezolvata

Următoarea

Pleci direct de la aeroport cu masina dorita – afla cum

Lasă un Răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună-ne
Locație