Favorite

Blog

Inchirierea auto in perioada sarbatorilor

Stim foarte bine cu totii, unii din propria experienta, ca perioada sarbatorilor este una aglomerata, mai ales pe anumite nise de servicii. Multi care vin in vacanta sau vin acasa, gasesc varianta de inchiriere auto ca fiind una mai rezonabila. Asa ca gasim de cuviinta ca este mai practic sa oferim un scurt ghid celor care isi doresc sa aiba parte de masina inchiriata dorita, in perioada sarbatorilor.

  • Serviciile noastre sunt aceleasi, indiferent de perioada

Asadar, nu trebuie sa porti cu tine grija faptului ca ramai printre ultimii care fac solicitare de oferta la noi si din lipsa de optiuni se vor alege cu o masina mai putin buna. Suntem transparenti in ceea ce priveste acest aspect si  nu numai. Flota de masini de la Trax Auto este una suficient de generoasa incat sa acoperim mai toate cererile.

  • De preferat cu cat mai repede programati, cu atat mai bine

Desigur ca se aplica regula primul venit, primul servit. Prioritate au cererile facute din timp si mai ales cele realizate cu rezervare online. Asadar, cum perioada de sarbatori este foarte aglomerata, nu vom putea omite cererile facute de dinainte, doar pentru a multumi pe cei care vin ulterior cu cerinte. Regula cu cat mai repede, cu atat mai bine, este una pe care o recomandam tuturor, oricand, aplicata insa in mod special acum in perioade aglomerate.

  • Preintampinati necesitati si dotari extra

De obicei sarbatorile de iarna inseamna si preferinta pentru sporturi de iarna sau dorinta de a petrece acest timp intr-un cadru de vis, cu zapada, feeric, adica la munte. Preintampinati unde si cum veti petrece, unde veti merge cu masina inchiriata, astfel incat la momentul preluarii sa aveti tot ce trebuie – scaun auto pentru copil, un portbagaj, GPS, lanturi si altele. Astfel de optiuni vi le punem la dispozitie, dar trebuie avut in vedere ca pot exista situatii in care nu putem onora pe loc astfel de cereri.

  • Condusul prudent pe timp de iarna

Nu doar ca trebuie sa tineti cont de faptul ca in functie de destinatiile pe care vi le setati veti avea nevoie de o masina inchiriata corespunzatoare, insa si stilul de condus trebuie sa fie unul prudent. Condusul in conditii de iarna impune ceva mai multe griji, motiv pentru care in selectia masinii va recomandam sa aveti mare grija si sa specificati agentului detalii de interes.

Exista un mit conform caruia masinile ce functioneaza cu combustibil de tip benzina sunt mai avantajoase pe timp de iarna, pentru ca au pornirea mai usoara, chiar si la temperaturi mici. Totusi la nivel de consum, cele diesel sunt mai avantajoase. In functie de experienta pe care o aveti ca sofer, puteti sa va orientati spre acel tip de masina cu motorizarea dorita.

  • Nu modificati datele din contract

Daca veti avea si un alt sofer care sa faca cursele, cu care calatoriti, acesta ar fi bine sa existe mentionat in contract. Daca va razganditi despre datele de sosire, plecare, respectiv de preluare si predare a masinii cel mai probabil veti incurca si alte programari, rezervari facute. Asadar stabili convenabil de la bun inceput – ce trece de 21 de zile de inchiriere inseamna un pret mai mic la taxa per zi a masinii. Daca predati inainte de termen nu aveti sansa de a va restitui banii, iar daca faceti asta mai tarziu decat trebuie vor fi aplicate taxe extra.

Va recomandam un plan bine pus la punct despre cum se va desfasura ultima luna a acestui an. Rezervarile pot fi facute, ca si pana acum, direct din site-ul nostru. Consultati un agent daca aveti neclaritati.

 

Drumuri bune va dorim!

Anterior

Inchiriere auto pentru evenimente

Următoarea

Rent a car iarna – sfaturi pentru conducatorii auto

Lasă un Răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună-ne
Locație