Favorite

Blog

Pleci direct de la aeroport cu masina dorita – afla cum

A avea la dispozitie masina dorita imediat ce ajungi in aeroport inseamna a planifica eficient calatoria. Traim acele vremuri in care timpul este mai pretios ca oricand. Pentru a intelege mai clar de ce serviciul rent a car Otopeni este recomandat imaginati-va deci in aeroport, dupa o cursa lunga, poate chiar cu escala sau intarziere. Acum este momentul in care va doriti sa ajungeti cat mai curand la destinatia in sine, nu sa hoinariti prin aeroport in asteptare sau cautare de mijloc de transport.

Punem la dispozitie serviciul de rent a car Otopeni, tinand cont de rapiditatea cu care putem pune planul in aplicare, asigurand masini variate, in perfecta stare, asistenta la alegere si per total o experienta complexa definita de profesionalism.

Bine de stiut despre inchirierea direct din aeroport

Este de preferat sa aveti rezervarea masinii facute

Asta va ajuta la tot procesul in sine, sa se desfasoare mai rapid si in plus avantajul este de a nu depinde de masinile ramase disponibile. Costurile sunt zero, deci este nevoie doar de putina planificare in prealabil, pana cand sa ajungeti la data cu pricina in aeroport.

Portalul nostru online https://www.traxrentacar.ro va pune la dispozitie lista de masini si preturile aferente, astfel incat veti sti exact ce si cand este disponibil. Se percepe depozit, pot fi alese si alte tipuri de servicii, contra cost si acestea sunnt detaliate online de asemenea. Dupa alegerea pas cu pas a serviciilor dorite puteti trece la punctul Vreau sa inchiriez aceasta masina!

Predarea si preluarea din acelasi loc

Este extrem de facil si comod sa conduceti pana la aeroport, sa predati aici masina si sa va urmari planul de calatorie cu un zbor. Inseamna mobilitate, flexibilitate si mai ales posibilitatea de a pune lucrurile la punct astfel incat sa nu ramaneti fara mijloc de transport.

Puteti de asemenea scuti plata unor mijloace de transport de legatura – taxi, autobuze etc.

Dotari extra si servicii complete

Indiferent de locatia din care se decide preluarea unei masini din flota noastra, asadar implicit pentru Otopeni, trebuie sa stiti ca puteti oricand alege si un sofer profesionist. Este unul din serviciile extra pe care le punem la dispozitie. Se preteaza mai ales cazurilor  in care solicitantul trebuie sa isi faca aparitia imediat la un eveniment cu fast sau pentru turistii care nu cunosc zona deloc si nu doresc sa aiba dificultati in trafic.

In ceea ce priveste tipurile de masini, nu vom conditiona serviciul de rent a car Otopeni de buget si tip de masina dorita. Cu alte cuvinte, puteti alege, daca este disponibila la data dorita, chiar si o masina compacta si economica, optand pentru predarea si preluarea din aeroport. Vezi aici lista de masini, incepand cu cele low cost si pana la cele de lux: https://www.traxrentacar.ro/?ct_status=featured&search-listings=true. Acoperim inclusiv nevoia de masina mare, de tip family, optiuni de VAN si SUV.

Spus pe scurt, va oferim toate conditiile flexibile pentru a putea alege masina dorita cu care sa faceti drumurile necesare de cum ajungeti in Otopeni. Pentru oricine stie sa aiba atentie la modul de organizare, serviciul rent a car este o recomandare.

Anterior

5 motive pentru care este convenabil sa inchiriati masini disponibile din aeroport

Următoarea

Top 5 greseli pe care sa le eviti atunci cand inchiriezi o masina

Lasă un Răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună-ne
Locație