Favorite

Blog

Inchiriere auto pentru evenimente

Toata lumea stie ca avantajul de a inchiria o masina se refera la posibilitatea de a crea un nivel de confort optim. Fara sa mai depindeti de programul unui mijloc de transport in comun sau de alti factori. Am dezbatut acest subiect si cu alte ocazii.

Totusi cand vine vorba de  rent a car avantajele sunt chiar multiple si ideea de a avea o masina la dispozitie ar putea fi corelata cu usurinta si cu aparitia la un eveniment.

Evenimente business

Este vorba despre cum isi face aparitia un colaborator, un asociat, un actionar al firmei. Poate fi vorba de o gala, unde mai marii dintr-un domeniu sunt premiati. In orice caz, astfel de evenimente sunt pretentioase si cer un dresscode, de tip black tie. Asocierea in acest caz nu are cum sa fie alta decat cu eleganta in orice detaliu.

Masina cu care va faceti aparitia, poate chiar pe covorul rosu, nu poate fi una oarecare. Mai mult decat atat, poate ca si ideea de a avea un sofer este mai potrivita acestui context. Masini precum Mercedes, BMV, Audi sunt printre cele mai favorite aici, iar in lista nostra de optiuni  le veti regasi, alaturi de toate detaliile necesare. Vezi aici.

In functie de preferinte si de tipul de eveniment, clasa business presupune orientarea spre lux si eleganta. Autoturismul trebuie sa arate impeacabil la exterior si in interior, poate chiar cu un design exclusivist, sofisticat, tapiterie din piele.

De aceea, reamintim si ce trebuie sa stie fiecare client atunci cand ia in primire o masina:

Verificarea starii acesteia, atat din punct de vedere al functionarii, cat si aspectual. Totul va fi consemnat ca atare.

Verificarea contractului pentru a intelege clauzele acestuia.

De verificat optiunile masinii, dupa preferintele expuse la rezervare.

De verificat combustibilul.

Daca alegeti varianta de inchiriere si doriti si un sofer, ceea ce va ofera o cu totul alta imagine in randul oamenilor de business unde va faceti aparitia, trebuie sa stiti ca o astfel de optiune este parte din serviciile extra. Puteti solicita sofer personal, acesta fiind taxat per ora pe perioada in care va fi alaturi de dumneavoastra.

Evenimente speciale, personale

Evenimentele speciale sunt unice in viata, asa ca nu veti dori sa fiti limitati sau conditionati de anumite bunuri. O masina inchiriata ar putea fi solutia pentru a crea amintiri placute si potrivite in contextul evenimentului elegant.

Este o abordare destul de comuna in randul clientilor sa prefere serviciul rent a car atunci cand trebuie sa participe la evenimente personale, unde pot fi chiar ei protagonisti  – nunta, botez etc. Si de data aceasta serviciile extra precum un sofer personal poate fi o alegere, una chiar mai comoda, pentru a va face aparitia demna de covorul rosu.

Ca si tipologie, masina inchiriata poate fi Mazda, Audi, Volkswagen Passat printre altele. Alegerea tine si de preferinte personale desigur. Ca repere generale sunt preferate acele autovehicule cu un design modern, ce imbina eleganta cu stil practic, intocmai pentru ca aparitia la eveniment sa fie una remarcabila si apreciata.

De mentionat: pentru fiecare tip de masina in parte se aplica un alt plan tarifar si desigur ca variaza suma ce trebuie lasata ca depozit. Pentru Opel Insignia percepem 200 euro si pentru un Renault 150 de euro. Dar nu astfel trebuie sa fie facuta trierea. Confortul costa si asta toata lumea stie. Intocmai pentru ca nu numai banii sunt reperul, la un Mercedes Vito spre exemplu doritorii vor plati 500 de euro depozit. Cu toate acestea, nu este genul de masina de covor rosu, decat poate  daca sunteti o familie mare.

Asadar, adaptand ofertele la stilul evenimentului, veti gasi cu siguranta in catalogul nostru o marca ce se preteaza la eleganta pe care o aveti ca standard, dar si la bugetul disponibil.

Consultati un agent acum!

Anterior

Aglomeratia afecteaza starea ta de sprit! Cum o combati?

Următoarea

Inchirierea auto in perioada sarbatorilor

Lasă un Răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună-ne
Locație