Favorite

Noutate

Dotări extra

Compania TRAX Auto va pune la dispozitie dotari extra pentru masinile pe care le veti inchiria. Prin utilizarea acestor dotari suplimentare, veti avea mereu posibilitatea de a calatori in cele mai bune conditii fara a mai intampina dificultati pe traseu. Astfel, putem opta pentru sistemele GPS, lanturi de iarna, sau portbagaj auto in cazul in care veti avea nevoie de mai mult spatiu. Aceste dotari extra va ofera posibilitatea de a ajunge la destinatie in cele mai bune conditii, deoarece veti sti exact traseul pe care va trebui sa il urmati. De asemenea, veti avea suficient spatiu pentru a pune toate bagajele, ceea ce este foarte important mai ales in cazul in care veti pleca intr-o calatorie mai lunga. Pe de alta parte, daca veti calatori pe timp de iarna, veti avea la dispozitie echipamentele necesare pentru a va asigura de faptul ca zapada sau gheata nu reprezinta o problema in ceea ce priveste condusul.

GPS: 20€ pe toată perioada

Gps-ul este foarte util in conditiile in care nu cunoasteti sau doriti sa cunoasteti traseele pe care urmati sa le parcurgeti. Pretul este valabil pentru durata intregii perioade in care utilizati masina.

Telefon: 15€ pe toată perioada

In cazul in care aveti nevoie de un numar de telefon de Romania, indiferent de operatorul de telefonie, va oferim aceasta optiune. Pretul include atat aparatul cat si numarul de telefon, in schimb convorbirile vor fi achitate separat.

Laptop: 35€ / pe toată perioada

Va putem pune la dispozitie si un laptop. In cazul in care se doreste acest serviciu necesita o garantie de 200 EUR care va fi returnata la predarea laptopului.

Internet: 15€ / pe toată perioada

Puteti solicita si un modem de Internet mobil pentru a putea naviga pe Internet oriunde in tara. Pretul este pentru toata perioada inchirierii masinii si include doar inchirierea aparatului, incarcarea cu credit nefiind inclusa.

important

Ofertă specială

Tinand cont de toate aceste aspecte, este indicat sa luati in calcul o colaborare cu TRAX Auto deoarece veti avea la dispozitie masini de inchiriat aeroport ieftin si servicii rent a car Otopeni sau rent a car Bucuresti. Toate aceste servicii vor avea mereu calitatea dorita de dumneavoastra, deoarece ne propunem sa avem mereu numai clienti multumiti de ceea ce le putem oferi. Acesta este si motivul pentru care investim mereu in dotarea parcului auto si a echipamentelor extra, prin care oferim clientilor cele mai bune servicii. Nu trebuie decat sa ne contactati pentru a primi cele mai eficiente servicii de transport, prin masini asigurate si verificate periodic.

Lanțuri de iarnă: 15€ / pe toată perioada

In cazul in care circulati cu autoturismul iarna sau in zone in care lanturile de iarna trebuie folosite, puteti apela cu incredere la acest serviciu.Va punem la dispozitie lanturile de iarna
pe intreaga perioada in care ati inchiriat masina.

Scaun copil: 15€ / pe toată perioada

In cazul in care calatoriti alaturi de copii, va putem pune la dispozitie si un scaun special pentru copii. Puteti apela cu incredere la acest serviciu.

Portbagaj Auto: 50€ / pe toată perioada

Daca spatiul din portbagaj nu este suficient pentru bagajele dvs, va putem pune la dispozitie un portbagaj suplimentar montat direct pe autoturism.

Șofer personal: 30€ / pe toată perioada

Acest serviciul este preferat atunci cand doriti sa ajungeti sigur si confortabil la destinatie. Puteti apela cu incredere la acest serviciu si vi se va pune la dispozitie un sofer experimentat pentru a va conduce la locatia aleasa.

Comandă acum o mașină

pregătită pentru utilizare
Sună-ne
Locație