Favorite

Blog

Calatoria de la aeroport la destinatia dorita – o problema rezolvata

rent a car

De multe ori alegem sa calatorim cu avionul pentru a scuti din orele petrecute pe drum, fara sa ne mai gandim ce facem cand ajungem la destinatie. Calatoria intre tari este luata cel mai des in calcul, deoarece distantele sunt mai mari.

De cele mai multe ori, jumatate din concediu este petrecut pe drum, fapt pentru care calatoria cu avionul, se numara printre alegerile cele mai frecvente, aeroportul Otopeni din Bucuresti fiind in mare parte vizat pentru optiunile variate ale companiilor aeriene.

Odata ce ai timp sa zicem o zi sau doua doar  pentru drum deja poti spune ca te relaxezi, in schimb ceea ce nu prea se ia in calcul este infrastructura romaneasca in ceea ce priveste drumurile si mijloacele de transport. Un exemplu poate fi calatoria de la Bucuresti la Suceava ce dureaza chiar si 8 sau 9 ore, infunctie de conditiile de mediu.

O solutie in acest sens poate fi alegerea variantei de a inchiria o masina. Un serviciu util in acest sens se poate regasi la Trax Rent a Car, prin faptul ca dispun de optiunea de inchiriere masini Otopeni, in variante diverse si in functie de necesitati.

Serviciul inchirieri auto Otopeni – echitabil cu Trax Rent a Car

Indiferent de motivul calatoriei, alegerea inchirierii unei masini direct de la aeroportul Otopeni poate reprezenta o cale facila catre ajungerea la destinatia dorita. Cu noi poti sa alegi dintr-o gama variata de masini si servicii, in functie de ce anume te avantajeaza, pentru a-ti duce la bun sfarsit scopul calatoriei.

Un drum lung pentru infrastructura romaneasca nu inseamna din pacate doar deplasarile dintre judete ce se afla la distante mari. Din pacate chiar si calatoria in acelasi oras sau judet poate fi un motiv de provocare a rabdarii. Mai mult decat atat, pentru situatia romanilor plecati in strainatate, adusa in discutie mai sus, o masina la dispozitie poate reprezenta rezolvarea unei bune parti din lista cu lucruri de facut.

Daca ai permis de conducere si doresti sa inchiriezi o masina pe care vrei sa o conduci singur, echipa noastra iti poate pune la dispozitie firme si modele diverse de masini de la cele mini pana la ce de tipul dubitelor, accesarea acestora fiind posibila direct de la terminal.

In cazul in care ai nevoie de transport ce implica un sofer dispunem si de soferi autorizati ce pot conduce in locul tau, de la aeroport pana la destinatie cu optiunea de  preluare direct de langa terminal.

De asemenea, lucram eficient, prompt si cu maxim profesionalism. Atunci cand ai nevoie de timp pentru tine nu pentru a pune la punct detalii despre transport, poti conta pe faptul ca echipa noastra iti este sprijin. Alegi mai usor, inchiriezi rapid si ai parte de costuri reale, fara taxe ascunse.

Acestea pot fi doar cateva  exemple de situatii in care inchirierea unei masini de la Trax Rent a Car poate reprezenta o oportunitate cu care te poti identifica in planificarea calatoriilor, vizavi de procentul echitabil dintre pret si calitate. Detalii diverse in acest sens poti sa le vizualizezi aici.

Anterior

Alege siguranta cu Trax Auto

Următoarea

5 motive pentru care este convenabil sa inchiriati masini disponibile din aeroport

Lasă un Răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună-ne
Locație