Favorite

Blog

Alege siguranta cu Trax Auto

 

Romania este o tara frumoasa si atractiile sale au devenit din ce in ce mai accesibile vizitatorilor de la intrarea in UE. Cand inchiriezi o masina in Romania de la Trax Auto, poti explora frumusetea pitoreasca a Muntilor Carpati si a oraselor fascinante precum este Bucuresti. Oferim inchirieri auto in Romania de la sucursale din intreaga tara si acest lucru, impreuna cu procesul nostru simplu de rezervare, usureaza accesul la o masina de inchiriat de calitate.

Masina potrivita

Alegerea masinii potrivite pentru tine sau pentru membrii familiei tale este un aspect important. Toti vizitatorii au nevoi si preferinte diferite si de aceea oferim o gama larga de categorii de masini pentru inchiriere.

Ai posibilitatea sa te asiguri ca vehiculul pe care il inchirezi se potriveste cu preferintele tale, selectand accesorii cum ar fi: scaunele pentru copii, sistemele de navigatie sau alte dotari specific de altfel masinilor noastre. Oricare ar fi dorintele tale, este o idee buna sa rezervi masina devreme pentru a te asigura de disponibilitatea celei preferate si a dotarilor pe care doresti sa le aiba, dar si pentru a te asigura de oferte avantajoase de inchiriere a acesteia.

Ce fel de masina este potrivita pentru calatoria mea?

Vehiculele compacte si sedanele sunt minunate pentru a ajunge in zonele urbane in confort si stil. SUV-urile sunt companionul perfect de calatorie pentru explorarea peisajului, oferindu-ti un set de roti fiabile, cu o multime de spatiu.

Sfaturi de conducere

Drumurile din Romania sunt clasificate in functie de anumite categorii si de regulile de trafic. Autostrazile au un prefix „A” si apoi un numar, in timp ce autostrazile sunt notate cu „DX” urmate de numere. Drumurile nationale primesc prefixul „DN”, in timp ce drumurile de tara sunt etichetate „DJ” si drumurile locale „DC”. Autostrazile in general sunt intr-o stare buna, insa calitatea drumurilor de tara este variabila si trebuie acordata o atentie deosebita in timpul calatoriei, mai ales pe timpul noptii. Va trebui sa achizitionezi o „vigneta” pentru a utiliza autostrazile. Acestea pot fi obtinute de la statiile de benzina si punctele de frontiera.

Sfaturi suplimentare pentru conducerea in Romania:

  • Limitele de viteza sunt in general de 31 mph in zonele urbane si pana la 74 mph pe autostrazi.
  • Pastreaza licenta si documentatia in orice moment in vehiculul de inchiriere.
  • Toti soferii si pasagerii trebuie sa poarte centuri de siguranta.
  • Copiii sub 12 ani trebuie sa calatoreasca in spate, cu exceptia vehiculelor cu doua locuri.

Curiozitati frecvente

Permis de conducere

Cand inchiriezi o masina de la Trax Auto in Romania, va trebui sa prezinti un card de identitate sau un pasaport valabil ca dovada a identitatii. Chiriasul si orice alt sofer vor avea nevoie, de asemenea, de o licenta de conducere valabila. O licenta standard SUA este acceptabila.

Restrictii de varsta

Trebuie sa ai cel putin 18 ani si sa fii licentiat timp de cel putin un an pentru a te bucura de inchirierea de masini in Romania cu Trax Auto. Este posibil sa existe restrictii suplimentare la varsta pentru anumite modele de vehicule de inchiriat, iar soferii cu varsta sub 25 de ani vor plati o taxa suplimentara pentru anumite clase de masini.

Metode de plata

Trax Auto accepta plata prin cartea de credit majora, inclusiv cele de la Visa, MasterCard/EuroCard si American Express.

Pentru detalii suplimentare ne poti contacta la numarul de telefon sau la adresa de e-mail.

 

 

 

Anterior

Ghidul utilizatorului de masina inchiriata

Următoarea

Calatoria de la aeroport la destinatia dorita – o problema rezolvata

Lasă un Răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună-ne
Locație